Trening etter fødsel

Både svangerskap og fødsel kan være en tøff påkjenning for kroppen. Mange er usikre på hvordan de skal ta fatt på treningen etter fødsel. På barseltrening legger jeg vekt på en trygg opptrening der du skal få god kontroll på både bekkenbunn og dyp kjernemuskulatur, før vi går videre med litt tøffere styrketrening.

Sammen lager vi et spesialtilpasset treningsopplegg tilpasset din kropp, din livsstil, dine plager og dine mål. Du trenger ingen treningserfaring.

Hvorfor trene etter fødsel?

 

 • Bedre fysisk helse: Regelmessig trening kan bidra til å opprettholde god kardiovaskulær helse, styrke musklene og øke fleksibiliteten, noe som kan være spesielt nyttig for å håndtere de dagligdagse gjøremålene som forelder.
 • Bedre humør og velvære: Fysisk aktivitet frigjør endorfiner, kroppens naturlige «feel-good»-hormoner, som kan bidra til å redusere stress, angst og depresjon.
 • Økt selvtillit og selvfølelse: De aller fleste føler seg bra når de trener jevnlig. Ikke bare kommer kroppen raskere tilbake, men man vil også føle seg sterk!
 • Økt energinivå: Det er ingen hemmelighet at det er mer enn en heltidsjobb å være forelder. Da kan man trenge det ekstra overskuddet treningen gir.
 • Egenomsorg og selvpleie for den nye mammaen: Babyen er det viktigste, men mor må også ha det bra. Sett av tid til å gjøre ting du liker og som gir energi. 
 • Styrke bekkenbunn og kjernemuskulatur: Bekkenbunnen har fått kjørt seg kraftig under graviditet og fødsel. Å styrke bekkenbunnen fører til mindre lekkasje og ubehag. Det er også viktig å gjenopprette kontakt med kjernemuskulatur.

… denne listen kan lages uendelig lang!

Hva kan jeg hjelpe deg med?

 

 • Tilrettelegging: Å følge et standard treningsprogram passer ikke alle. Trener du sammen med meg finner vi et program som passer deg, din kropp og din hverdag. Og ikke minst – det du synes er gøy! For den viktigste treningen vi gjør er den som faktisk blir gjennomført.
 • Teknikk: Er du usikker på teknikk i enkelte øvelser? Bruker du faktisk de musklene du skal? Jeg veileder deg gjennom alle øvelser og gir deg tilbakemeldinger du kan jobbe med.
 • Motivasjon: For noen kan det være ganske demotiverende å trene alene. Med meg i ryggen har du en motivator som er oppriktig engasjert i trening og livsstil. Og ikke minst en avtale å møte opp til!
 • Trygghet: Mange er usikre på hvordan de skal trene etter fødsel. Hvor hardt skal man starte og ikke minst hvordan? Det er viktig for meg at du skal føle deg trygg og ivaretatt under treningen.
 • Kunnskap: Jeg har mye kunnskap om trening og deler det gledelig med deg! Målet er at du skal få en verktøykasse du kan ta med deg videre på din treningsreise.

Pakker og priser

PS. Disse prisene gjelder kun gravide og inntil ett år etter fødsel.

Ta kontakt

Har du noen spørsmål, eller har du lyst til å trene med meg? Fyll in skjemaet under, så tar jeg kontakt med deg.

4 + 12 =