Livsstilsendring

Jeg tror på et balansert forhold til kosthold og trening fremfor strenge dietter og treningsregimer. Har du lyst til å bli sterkere, sunnere og en litt mer aktiv livsstil? Det kan jeg hjelpe deg med!

Selv om det kan være utfordrende å endre vaner og rutiner, er fordelene verdt innsatsen. Ved å ta små, målbare skritt og fokusere på langsiktige mål, kan man gradvis oppnå varige endringer som vil berike livet på mange måter. Livsstilsendringer handler ikke bare om å leve lenger, men om å leve bedre – med mer energi, glede og mening i hverdagen.

Sammen lager vi et spesialtilpasset treningsopplegg tilpasset din kropp, din livsstil, dine plager og dine mål. Du trenger ingen treningserfaring.

Hvilke helsefordeler har trening?

 

 • Bedre fysisk helse: Regelmessig trening styrker hjertet, forbedrer blodsirkulasjonen og senker blodtrykket. Det reduserer også risikoen for en hel del kroniske sykdommer, som for eksempel Diabetes type 2. 

 • Vektkontroll: Trening bidrar til å brenne kalorier og bygge muskler, noe som kan hjelpe deg med å opprettholde eller oppnå en sunn vekt. I kombinasjon med et balansert kosthold kan trening være en viktig faktor for vektkontroll.

 • Bedre mental helse: Fysisk aktivitet frigjør endorfiner – kroppens naturlige «feel-good» hormoner – som kan bidra til å redusere stress, angst og depresjon. Trening har også vist seg å forbedre søvnkvaliteten og øke følelsen av velvære.

 • Økt energi og styrke: Selv om det kan virke motstridende, kan regelmessig trening faktisk øke energinivåene dine. Trening bidrar til å forbedre kroppens evne til å transportere og bruke oksygen, noe som kan føre til økt utholdenhet og mindre tretthet i hverdagen.

 • Bedre selvfølelse og selvtillit: Å nå treningsmål og se fysiske og mentale forbedringer kan bidra til å øke selvfølelsen og selvtilliten din. Det gir også en følelse av mestring og prestasjon.

… denne listen kan lages uendelig lang!

Hva kan jeg hjelpe deg med?

 

 • Tilrettelegging: Å følge et standard treningsprogram passer ikke alle. Trener du sammen med meg finner vi et program som passer deg, din kropp og din hverdag. Og ikke minst – det du synes er gøy! For den viktigste treningen vi gjør er den som faktisk blir gjennomført.
 • Teknikk: Er du usikker på teknikk i enkelte øvelser? Bruker du faktisk de musklene du skal? Jeg veileder deg gjennom alle øvelser og gir deg tilbakemeldinger du kan jobbe med.
 • Motivasjon: For noen kan det være ganske demotiverende å trene alene. Med meg i ryggen har du en motivator som er oppriktig engasjert i trening og livsstil. Og ikke minst en avtale å møte opp til!
 • Trygghet: Mange er usikre på hvordan de skal legge opp treningen. Hvor hardt skal man starte og ikke minst hvordan? Det er viktig for meg at du skal føle deg trygg og ivaretatt under treningen.
 • Kunnskap: Jeg har mye kunnskap om trening og deler det gledelig med deg! Målet er at du skal få en verktøykasse du kan ta med deg videre på din treningsreise.
 • Kosthold: Man kommer ikke unna at kosthold har mye å si for å opprettholde en sunn livsstil. Spiser du mer enn du forbrenner vil du ikke gå ned i vekt. Jeg kan hjelpe deg med kostholdstips og råd.

Pakker og priser

Ta kontakt

Har du noen spørsmål, eller har du lyst til å trene med meg? Fyll in skjemaet under, så tar jeg kontakt med deg.

3 + 10 =